ANBEFALINGER

Tjek også mine anbefalinger på Facebook (Zone Krop)

Behøver ikke mere at tage piller...
Jeg hørte om Sandie fra min søster, og håbede at hun kunne hjælpe mig. 8 måneder efter at jeg faldt og brækkede min hofte havde jeg stadig smerter.
Jeg opsøgte Sandie, og allerede efter 1. behandling havde det hjulpet en del på smerterne, og nu er det så godt, at jeg ikke mere behøver at tage piller for smerter.
Et par sidegevinster: Mine kolde tæer er ikke mere så kolde, og jeg har ikke mere så meget luft i maven, og jeg har fået mere energi igen.
Sandie er dygtig og utrolig god til at forklare om behandlingen. Jeg håber, at mange fremover vil få glæde af hendes evner.

Venlig hilsen Fanny Søndergaard, Vallensbæk

Iskiasnerve, spændinger og dårligt knæ...
"Jeg blev anbefalet Sandie af en veninde, da hun så hvor meget jeg led med et dårligt knæ og derved store problemer med min iskiasnerve. Det er ca. ½ år siden jeg begyndte, og i starten måtte jeg komme hver uge; men nu kan jeg holde det ved lige med et besøg ca. en gang om måneden. Mine smerter er helt væk i iskiasnerven, og desuden har Sandie fået styr på min fordøjelse, samt diverse spændinger jeg havde i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Sandie. Hun er meget professionel, og spørger meget ind til ens problemer, så hun kan tage fat hvor det er nødvendigt."

Med Venlig Hilsen en meget tilfreds klient Jette Andreasen, Tune

Blærebetændelse, hovedpine med mere...
"Jeg henvendte mig til Zone Krop v/Sandie Kristensen, da jeg gennem et par år har lidt meget af blærebetændelse, det sidste halve år inden jeg startede med zoneteapi var jeg på penicillin hver mdr. Efter min første behandling i starten af februar har jeg ikke haft blærebetændelse. Og ikke nok med det, jeg skal heller ikke på toilettet flere gange om natten, rettere sagt har fået bedre nattero. Zoneterapi har også hjulpet på meget andet, hovedpine som jeg har lidt meget af, uro i benene, dårlig ryg, trang mave rettere sagt. Jeg har fået mere ro i hele kroppen - mine smertestillende piller er lagt på hylden. Jeg vil nu fortsætte med zoneterapi en gang om måneden for at holde det hele i ro. Jeg kan derfor kun anbefale zoneterapi v/Sandie Kristensen til andre."

Vibeke Mikkelsen, Roskilde

Halsbranden som forsvandt...
"Jeg har indimellem haft halsbrand i mange år, og har næsten prøvet alle de piller og pulver som kan købes, uden at det har hjulpet. Men du fik det væk, allerede første gang var det bedre, og efter 3 gange var det helt væk, men efter
min ferie kom det igen, måske har jeg spist og drukket lidt på en anden måde end til hverdag, men så klarede du det igen, og endda kun med en behandling, tak for det."
"Du har også klaret, nogle andre småskavanker: Ondt i lænden; klarede du med en behandling, men skaden var også ganske ny. Varme i benet; Når jeg sad om aftenen og så fjernsyn, blev jeg tit kold på venstre ben, så det må være noget med blodomløbet, som er blevet bedre. Derfor vil jeg hermed gerne takke dig, for en altid god positiv og professionel behandling, som har givet mig en bedre livskvalitet."

Hilsen Jens Erik Andersen, Solrød Strand