BEVÆGEAPPARATET

Funktionen af muskler, led, knogler og sener hænger nøje sammen og kaldes tilsammen for bevægeapparatet.

Muskler, knogler og led sørger for, at kroppen har et samlet bevægeapparat som tillader fleksibilitet i bevægelserne. Alle bevægelser, inklusive bevægelser af kroppen selv og af organerne inde i kroppen, udføres af muskler. Musklerne kan udføre dette arbejde, fordi de består af væv, som kan trække sig sammen.
De fleste af os udsætter vores bevægeapparat for landvarige, ensformige eller uvante belastninger. Det kan enten være på jobbet, til en fritidsaktivitet eller hvis vi kommer til at foretage en forkert stilling. Går vi gennem længere tid med problemet, kan det sætte sig fast og blive kronisk.

Det er vigtigt at du tænker på din krop og gør noget ved det inden det forringer din livsstil.

Øreakupunktur er meget effektivt mod lidelser i bevægeapparatet og der ses ofte en øjeblikkelig effekt f.eks. i form af smertelindring.

Kan du mærke at effekten er tilfredsstillende efter et par behandlinger, er det værd at fortsætte. I modsat fald bør behandlingen opgives.

SPORTSBEHANDLING
Jeg tilbyder en kombineret behandling med øreakupunktur og zoneterapi, da dette forstærker effekten af behandlingen og for det meste forkorter skade-perioden yderligere.
Sportsbehandlingen tager ca. 30 minutter og fokuserer kun på den enkelte skade.

Klik her for at læse om afhængighedsproblemer.