HOT STONE MASSAGE

Hvad er hot stone massage?

Hot stone massage er en massage i særklasse. En dyb forkælelse for krop og sjæl. Varmen fra lavastenene strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne.

Hot stone massage er grundlæggende set en massageform, hvor du påføres olie og modtager en afstressende massage med de opvarmede lavasten som er ca. 50 grader varme. Massagen foretages med rolige og dybe kontinuerlige massagetag, så du vil opleve at kunne slappe fuldstændig af, både fysisk og mentalt. Det vil føles behageligt imens musklerne slipper deres spænding.

Hot stone massagen udføres med opvarmede vulkanske basalt sten, der på grund af sit høje indhold af jern er ekstremt gode til at holde på varmen.

Baggrund

Oprindeligt stammer hot stone massage fra Hawaii, hvor indianerne har brugt massageformen terapeutisk gennem flere århundreder. Brugen af opvarmede sten har desuden i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer.

Hvad hjælper hot stone behandling på?

Der arbejdes med kroppens energibaner. Varmen fra lavastenene smelter infiltrationerne og stress, der måtte have lagret sig i din krop og dit sind. Massagen er med til at bringe dig i fysisk og psykisk balance.

Hot stone Massage afgiver varme og energi til hud, væv og muskler og virker stimulerende på blodcirkulationen og stofskiftet. Den forbedre cirkulationen i lymfesystemet og har en smertelindrende effekt på kroppen.

Smerter eller velvære

Massagen med de opvarmede lavasten er især velegnet til områder med muskelspændinger som f.eks. i nakke, skulder, ryg og balle.

Den dybe afspænding er ligeledes ideel til at løsne langvarig fysisk eller psykisk stress.

Du kan også vælge en hot stone massage som en dejlig wellness oplevelse, da du opnår den maksimale afslapning og nydelse - du vil befinder dig i drømmeland…..

Behandling

Du kan vælge en behandling på 60 eller 90 minutter.

Behandlingen vil bestå i, at du skal starte med at ligge på maven og får placeret et par opvarmede lavasten i nakken og på lænden. Herefter vil du blive masseret med opvarmede lavasten på hele bagsiden af kroppen.
Efterfølgende skal du ligge på ryggen. Du vil nu blive masseret på hele forsiden af kroppen med de opvarmede lavasten. Som afslutning vil du få en ansigtsmassage* med de opvarmede lavasten.

Behandlingen kan også bygges anderledes op, hvis du har muskelspændinger bestemte steder i kroppen.

* Behandlingen på 60 minutter vil ikke indeholde en ansigtsmassage.