HVEM ER JEG

Jeg hedder Sandie og er 45 år. Gift og mor til tre børn på henholdsvis 11, 17 og 19 år.
Bor i Roskilde, hvor jeg har egen klinik. Jeg arbejder mandag til torsdag og har behandlet siden 2011.
Jeg har naturligvis certifikat som FDZ-zoneterapeut og er godkendt som Registreret Alternativ Behandler (RAB) - Dette giver dig sikkerhed for, at jeg har en solid uddannelsesbaggrund og er godkendt efter Sundhedsstyrelsens bestemmelser.Jeg er uddannet FDZ-zoneterapeut og godkendt Registeret Alternativ Behandler (RAB)
Har med stor succes blandt andet behandlet for kolik, stress, svækket immunforsvar, væske i kroppen, fordøjelsesproblemer, nakkesmerter, rygsmerter, hovedpine, migræne, depression, dårligt kredsløb og gentagne betændelser som f.eks. blærebetændelse.

Jeg behandler babyer, børn og voksne.

Ekstra kurser/uddannelser:

År 2012 - Special kursus i astma og allergi (zoneterapi).
År 2012 - Baby-og børnemassør.
År 2013 - Sportszoneterapeut.
År 2013 - Øreakupunktør.
År 2013 - Hot stone massør.
År 2013 - Coaching.
År 2014 - Kostvejleder / slankekonsulent samt ekstra kursus i stenalderkost /vegetarkost.
År 2015 - Kurser i aktiv ernæring, procesernæring og børneernæring (overvægt).
År 2015 - Special kursus i stress.
År 2016 - Special kursus i fertilitet, graviditet og fødsel
År 2018 - EFT Basis niveau 1+2 (Energipsykologi)
År 2018 - Matrix Reimprinting (overbygning på EFT)
År 2018 - EFT Børnekonsulent (Energipsykologi)
År 2018 - EFT Avanceret niveau 3
År 2019 - Matrix Reimprinting
År 2019 - Kranio Sakral Terapi (ansigt og hoved)

Hvorfor zoneterapi
I 2011 valgte jeg at fuldføre min drøm om at arbejde med mennesker på en helt anden måde end jeg havde gjort igennem 14 år som rådgiver indenfor bankforretning. Jeg har altid godt kunne lide kontakten med mennesker igennem mit arbejde som bankrådgiver, men var nået til et sted i mit liv hvor jeg havde lyst til at arbejde med mennesker fra en helt anden vinkel end gennem finansiel rådgivning. Jeg ønskede at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe på en anderledes og mere nærværende måde end jeg kunne opnå gennem rådgivningen.

Videreuddannet:
Jeg har efter min færdiggørelse af zoneterapeutuddannelsen, valgt at videreuddanne mig som børnemassør, øreakupunktør, kostvejleder og hot stone massør.
I 2018 er jeg startet på en ny uddannelse EFT/Matrix, som er energipsykologi og for flere kaldes fremtidens terapeutiske redskab. Ved behandling med EFT/Matrix kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre - det kan ændre din negative overbevisning, så du giver slip på din ubalance og evt. sygdom.

Vigtige erfaringer
Tidligere har jeg været elite håndboldspiller og spillet på ynglinge- og ungdomslandsholdet. Igennem elitesporten har jeg fra helt ung lært en masse om kroppens fysik, og vigtigheden af at der er balance i kroppen, for at kunne præstere og føle velvære - og balance er netop det som zoneterapi handler om.
De fleste mennesker vil som oftest i en længere- eller korterevarende periode af deres liv opleve udfordringer. I en periode i mit voksenliv ramtes jeg af udfordringer som resulterede i stress. I denne periode søgte jeg hjælp gennem zoneterapien, og denne hjalp mig med at vende tilbage til en almindelig hverdag. Forløbet gjorde at jeg lærte at kende min krops signaler og at lytte til, hvornår jeg skal stoppe op og mærke efter om det jeg foretager mig føles rigtigt.

Klik her for at læse udtalelser/anbefalinger fra nogle af mine klienter.