EFT OG MATRIX REIMPRINTING

EFT og MATRIX reimprinting-behandling i Roskilde

EFT / Matrix Reimprinting er en blid form for terapi, hvor du arbejder med dig selv.

En metode der beroliger dig, så du kan tænke mere klart i forhold til dit problem / din udfordring.

EFT / Matrix Reimprinting hjælper dig til at løsne op og ændre den begrænsning eller overbevisning, der er årsag til din problem/udfordring og det vil lindre/fjerne ubalancer i din krop. 

Tit går vi rundt og føler smerte eller ubehag et sted i kroppen – det kan både være en fysisk smerte eller psykisk smerte (følelse). Igennem EFT / Matrix Reimprinting åbner du op for årsagen, der kan høre sammen med smerten eller følelsen. Det vil sige at du kommer i kontakt med din underbevidsthed på en ny måde, som kan give dig svar på, hvorfor du ”handler” på en bestemt måde i en bestemt situation.

Det kan være helt almindelige hændelser i dagligdagen, hvor vi har skabt os et mønster, som stammer tilbage fra oplevelser der er glemt, men som er årsagen til, at vi reagerer og ”handler” som vi gør. Det kan også være en traumatisk oplevelse eller en tidligere erindring, hvor vores selvværd er blevet svækket og vi skaber os en overbevisning som f.eks. ”jeg er ikke god nok” eller ”der er ingen der kan lide mig”.

Alle kan få udbytte af EFT & Matrix Reimprinting – både børn og voksne.

Det er et redskab, hvor du vil opleve, hvordan din verden ændrer sig, hvordan du får mere overskud, bliver gladere – kort sagt finder hjem til dig selv.

Vores ubalancer i kroppen kan tit have noget med psykiske belastninger at gøre. Herunder er vist nogle af de lidelser eller smerter som behandlingen kan afhjælpe:

• Angst
• Stress
• Depression
• Flyskræk
• Søvnløshed
• Sorg
• Smerter
• Forbier
• Vægtproblemer
• Afhængighedsproblemer
• Kronisk sygdom
• Negative traumatiske tanker, følelser og begivenheder

Metoden er skånsom, virker meget hurtigt og har en høj grad af effekt (ca. 80 % føler forbedringer eller at deres symptomer helt forsvinder).

Børn (6-15 år) 450 kr. (45-60 minutter)
Klippekort børn – 5 behandlinger 2.000 kr.

Voksne 750 kr. (75-90 minutter)
Klippekort voksne – 5 behandlinger 3.500 kr.

Kombineret behandling:

EFT/Matrix terapi + zoneterapi 1.150 kr. (2 timer afsat til behandling).
EFT/Matrix terapi + NADA-behandling 950 kr. (2 timer afsat til behandling).

Behandlingen har ingen bivirkninger.

Efter en behandling vil du typisk føle dig træt og meget afslappet. Tit vil du også føle en lethed, som giver dig ro og de følgende dage vil give dig mere overskud.

Du skal huske at drikke rigeligt med vand efter behandlingen, så kroppen kan frigøre og udskille affaldsstoffer – dette er en vigtig proces i forløbet, da kroppen på denne måde kan give slip på blokeringer, der er med til at blokere for den positive udvikling du er i gang med.

Behandling

Jeg kombinerer EFT og Matrix Reimprinting, da jeg synes at dette giver det største udbytte.

Dine energibaner (punkter fra akupunkturen) stimuleres med en let banken (tapning) forskellige steder på hoved og hånd, mest vi fokuserer på problemet/udfordringen ved at snakke. På denne måde dirigerer vi kinetisk energi gennem de blokerede kanaler, clearer den og fjerner smerter og negative følelser.

Behandlingsforløb

Det er muligt at vælge en enkel behandling – så kan du se / mærke om denne behandlingsform er noget for dig og hvilken virkning den har på dig.

Jeg foreslår et forløb på 5 behandlinger, da erfaringerne viser at dette giver den bedste effekt. Her er der tid til at finde ind i underbevidstheden, og finde flere svar – forskellige overbevisninger, der fastholder os, stresser os, gør os bange m.m. – og begrænser os den dag i dag.

Hvad betyder EFT & Matrix reimprinting

EFT står for Emotionel Freedom Techniques.
Vi arbejder med dit energisystem i kroppen. Dine energibaner (punkter fra akupunkturen) stimuleres og på denne måde dirigerer vi kinetisk energi gennem de blokerede kanaler, clearer den og fjerner smerter og negative følelser.

Matrix Reimprinting er EFT’s dynamiske datter.
Den forbinder os med vores tidligere traumer og overbevisninger for herefter at transformere den til positive platforme i vores erindring. Om det er en fysisk smerte, en følelse (f.eks. angst) eller en sygdom, vil denne teknik være et redskab til en bevidst vej ind i din underbevidsthed, så du har mulighed for at give slip.

Baggrund

EFT er udviklet af amerikaneren Gary Craig, der er uddannet ved Stanford University som ingeniør. Gary Craig stod i lære hos den kliniske psykolog Dr. Roger Callahan, som opfandt TankeFeltTerapien (TFT) i 1980.
Gary Graig var meget interesseret i at løse emotionelle blokeringer og det førte til videre udviklingen af TFT til EFT i 1993. EFT er nu den førende af de nye behandlingsteknikker kaldet energipsykologi.

EFT kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi.

Matrix Reimprinting er udviklet af englænderen Karl Dawson, der er en af Gary Craigs Master trænere i EFT.
Karl Dawson bruger EFT og Matrix Reimprinting i kombination, for at ændre negative ”programmer” i vores underbevidsthed, så vi giver slip på traumer, ubehageligheder m.m. og i stedet for føler os trygge.
Imprinting henviser til det mønster, vi har opbygget i de første 6 år af vores liv.

Kong Valdemars Vej 59 4000 Roskilde

Ring til mig:
+45 20 24 68 00

Skriv til mig:
sandie@zonekrop.dk

Besøg mig:
Man-tors. kl. 8.00-16.00

RAB-bla╠è-2-300×235
logo roskilde logo
logo roskilde logo
RAB-bla╠è-2-300×235